Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsadministratör

Institutionen för medicin är jämte fem andra institutioner en del av Sahlgrenska akademin. Den utgör Göteborgs universitets största institution med drygt 400 anställda och 300 doktorander. Institutionen ger ett flertal utbildningsprogram och kurser; bland annat inom folkhälsa, medicin, klinisk nutrition, innovation och entreprenörskap inom biomedicin, global hälsa samt biomedicinsk laboratorievetenskap.

 

Organisatoriskt består institutionen av fyra avdelningar/motsvarande; samhällsmedicin och folkhälsa, reumatologi och inflammationsforskning, molekylär och klinisk medicin, invärtesmedicin och klinisk nutrition, samt den särskilda enheten innovation och entreprenörskap. Den administrativa stödverksamheten är i huvudsak organiserad inom respektive avdelning. Utöver avdelningarnas administration finns även en gemensam institutionsadministration. Totalt utgör institutionens samlade administratörsstab ett drygt fyrtiotal medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

 

Som utbildningsadministratör kommer du att arbeta med utbildningsadministration, framför allt mot två kurser; Internmedicin I och Internmedicin II, som ingår i läkarprogrammet. Arbetet innehåller arbetsuppgifter såsom schemaläggning, arbete med universitetets lärplattform GUL, tentamensadministration, lokalbokning samt registrering av studenter och resultatrapportering i LADOK. Undervisningen på kurserna sker i sjukhusmiljö över hela regionen samt i norra Halland. Som utbildningsadministratör har du därför en koordinerande roll. Kursledarskapet på kurserna roterar mellan flera lärare och som utbildningsadministratör ingår du i kursledningen, som regelbundet träffas. Bland arbetsuppgifterna ingår även kvalificerade administrativa uppgifter såsom uppdatering av kursernas styrdokument. Andra administrativa arbetsuppgifter förekommer också, såsom exempelvis sammankallande till möten, protokollskrivning, diarieföring och arkivering.

 

Arbetet innebär mycket nära kontakter med kursledare, lärare, handledare och studenter, framför allt via e-post. I din roll hanterar du problem som uppstår under kursens gång i samarbete med kollegor och ansvariga lärare. Administration av ytterligare kurser kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med för uppgifterna passande gymnasial utbildning, gärna kompletterad med lämplig utbildning för administrativt arbete. Universitetsstudier är meriterande liksom tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller av arbete inom offentlig förvaltning.

 

God datorvana är ett krav, liksom mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i GUL och Ladok samt i Göteborgs universitets övriga administrativa IT-system är meriterande.

 

I rollen som utbildningsadministratör ställer arbetsuppgifterna krav på att du är strukturerad och noggrann. Eftersom arbetet innehåller mycket kontakter med kursledare, lärare, handledare och studenter, lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, relationsskapande och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med att vara självgående och driva ditt arbete framåt under eget ansvar. Arbetsbelastningen är periodvis hög, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera arbetsuppgifterna. Du uppskattar att få möjlighet att arbeta med problemlösning och att arbeta självständigt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Omfattning: 100 % Placering: Institutionen för medicin, Göteborg Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för anställningen

Henrik Sjövall, Professor, 070-7444691, henrik.sjovall@medfak.gu.se

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

 

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?